Zilele Educației Medicale

,,Zilele Educației Medicale” este un proiect național, aparținând departamentului SCOME din cadrul FASMR (Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România). Proiectul a fost inițiat de către SSMB în anul 2008, fiind ulterior preluat și de alte universități partenere din țară.

Zilele Educației Medicale
Ediția a XVII-a

Activitățile din cadrul ZEM

Aflat la cea de-a XVII-a ediție, proiectul oferă an de an șansa studenților mediciniști să se familiarizeze cu multiplele posibilități de practică și cercetare din domeniul medical. Acesta se desfășoară pe parcursul unei săptămâni în timpul căreia se organizează numeroase evenimente precum workshop-uri, conferințe, training-uri, sesiuni de prezentări științifice și podcast-uri pe teme ce vin în completarea programei universitare standard.

⸻ Activitățile ZEM
⸻ Oportunități pentru toți studenții

Dezvoltare

Pentru că poți dezbate, alături de colegii tăi, teme de interes actual, contribuind, astfel, la dezvoltarea ta profesională și personală.

Networking

Pentru că poți interacționa cu studenți din ani diferiți și cu medici rezidenți, proaspăt absolvenți, nerăbdători să împărtășească din experiențele lor.

De ce ZEM?

Pentru că ai acces GRATUIT, indiferent de anul de studiu, la o gamă variată de activități, menite să îți stimuleze creativitatea, oferindu-ți oportunitatea de a lucra cu cadre medicale cunoscute.

Alătură-te ediției a XVII-a a ZEM

Mai este puțin până la ediția din acest an a proiectului, așa că te invităm să îți pregătești halatul, să te încarci cu entuziasm și să fii cu ochi pe noi și surprizele pe care ți le-am pregătit!

Înregistrează-te